0,00 € s DPH

Pripravujeme prvú kuchársku knihu tradičných račianskych receptov

 

Media Rača spol. s r.o. vydáva v spolupráci s vydavateľstvom Plat4M Books, majstrom kuchárom Františkom Janatom a Annou Zvozilovou prvú račiansku knižku tradičných račianskych receptov.

Kniha bude pokrstená na Račianskom vinobraní 13.9.2013 o 17,00 v Sobášnej sieni Miestneho úradu

Vydavateľstvu Plat4M Books už boli odovzdané podklady pre novú knihu račianskeho rodáka - majstra kuchára a prezidenta Asociácie slovenských kuchárov a cukrárov Františka Janatu Tradičné račianske jedlá. Autor zostavil kolekciu jedál, ktoré pochádzajú ešte z čias, keď sa bratislavská mestská časť volala Račišdorf. Čitatelia v nej nájdu recepty na legendárnu Račanskú fizulovú poléfku, Račiansku roštenku, Račanskú pochúťku v zemiakovej placke, Gazdovskú vinohradnícku roládu, Drškové soté podľa Františka, ďalej Diviačie stehno so šípkovou omáčkou, Jelení guláš podľa Pištu Skalu či Račánsku knoflu a mnoho ďalších chutných tradičných jedál. Kniha bude slávnostne pokrstená na Račianskom vinobraní, ktoré sa bude konať 13. až 15. septembra. Podobne ako v prípade knihy Vinohradnícke povesti, sa na vydaní novej kuchárskej knihy bude František Janata počas krstu svojej knihy pochúťky a misy z hydiny počas Račianskych hodov 2013.

inPage - webové stránky, doménawebhosting ľahko.